Følg med på egen helse

Vi lever i en verden, spekket med teknologi i stadig utvikling. Blant annet smartklokker har blitt et populært verktøy, ikke bare til trening, men til å følge med på hvordan kroppen har det til enhver tid.

Smartklokke til trening

Bruker du smartklokke som treningsverktøy, finnes det mange godt utprøvde funksjoner du kan benytte deg av. Pulsmåling, kaloriforbrenning og tilbakelagt distanse er bare noe av utvalget. I dag tilbyr også de fleste modeller tilpasninger etter ulike treningsformer, treningsplanlegger og mye, mye mer. Bruker du en klokke med gode treningsfunksjoner, vil du enkelt kunne holde oversikt med hvor mye du trener og hvordan kroppen svarer på treningen.

Overvåk kroppen med smarte funksjoner

I tillegg til å være et supert treningsverktøy, har de aller fleste smartklokker flere gode funksjoner knyttet til generell helse. Å registrere væskeinntak gir oversikt minner deg på å drikke nok. Mange smartklokker holder oversikt over hjerteaktivitet, søvnmengde og søvnrytme.

I tillegg kan du registrere alt fra menstruasjonssyklus til vektendringer. Dette er ikke bare nyttig informasjon for deg, men kan også brukes av helsevesenet dersom det skulle være nødvendig. Trenger du en smartklokke, vil du garantert finne noe interessant hos iPhonehuset. Her kan du lese mer om smartklokker til både trening og overvåking av helsen.