Kom i form for skytekonkurransen

Det er viktig å være i god form når man skal delta i en skytekonkurranse. Når du skal skyte på blink er det viktig med mye fokus og en stødig arm. Ved å bruke mye tid på trening rettet mot akkurat den type skytekonkurranse du skal delta i vil det hjelpe deg til å gjøre det godt i konkurransen.

Har du vondt fra fjorårssesongen?

Som skytter står man ofte i en skrå posisjon, som er belastende både for korsrygg, skulder og nakke. Det er mange skyttere som oppsøker behandling for dette. Ved å forebygge nakke og skuldersmerter blir treningen mye mer givende. Når man har en vond nakke og smerter i skuldrene er det lett å miste litt av gleden ved det å skyte på blink.

Du trenger ikke å bekymre deg for dette om du oppsøker hjelp fra for eksempel, Klinikk for Alle. Denne klinikken tilbyr ekspertise på skulder, nakke og korsrygg skader. Føler du et ubehag kan du komme inn til en konsultasjon, og så planlegger de hvordan du skal få bukt på problemet ditt. Klinikken har god kompetanse innenfor idrettsskader og skytterskader. De tilbyr også god opptrening samt forebygging av skader som kan oppstå ved et senere tidspunkt.